A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Безпечне та здорове виробниче середовище є фундаментальним принципом і правом на роботі

Дата: 28.04.2023 09:00
Кількість переглядів: 147

Значимість результатів будь-якої діяльності не може бути вище цінності здоров’я та життя працівника. А праця в умовах воєнного стану – це виклик для усього українського народу, де з одного боку економічна стабільність і безцінна допомога нашій армії Збройним силам України, а з іншого – життя громадянина.

Ідея проведення Всесвітнього дня охорони праці бере початок від Дня пам’яті загиблих працівників, уперше проведеного американськими та канадськими трудящими в 1989 році в пам’ять про працівників, які загинули та
отримали травму на виробництві. Двадцять років тому, 28 квітня 2003 року День охорони праці вперше відзначили офіційно. Мета – привернути увагу світової громадськості до масштабів проблеми, виявити на скільки створення та
просування культури охорони праці може сприяти зниженню смертності на робочих місцях. Адже за оцінками міжнародної організації праці щодня у світі близько 5000 чоловік вмирають від нещасних випадків та захворюваності на виробництві.

Наше сьогодення – це повномасштабна збройна агресія російської федерації проти України, де виробництво, промисловість і працівники – стоять міцною лінією оборони, стикаючись з величезною кількістю ризиків та
небезпечних втрат.

У 2023 році Міжнародна організація праці визначила тему Всесвітнього дня безпеки та здоров’я на роботі – «Безпечне та здорове виробниче середовище є фундаментальним принципом і правом на роботі».

З початком збройної агресії російської федерації в Україні тисячі працівників втратили можливість працювати у безпечних та здорових умовах.

Україна несе колосальні втрати у цій війні вони зростають внаслідок загибелі людей на своїх робочих місцях. Так, за час збройної агресії рф під час виконання трудових обов’язків на виробництвах постраждало 3065 працівників у тому числі 520 – зі смертельним наслідком.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних