A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Наближається пожежонебезпечний весняний період.

Дата: 06.04.2021 10:32
Кількість переглядів: 831

Фото без опису

   Чечельницький районний сектор   Головного управління  Державної  служби з надзвичайних  ситуацій  України у Вінницькій області  інформує що на території Ольгопільської громади у 2020 році сталось 64 пожежі, якими спричинено  збитки на суму 1,1 млн. грн. Загалом за останні 5 років зафіксовано 265 пожеж, у яких загинуло  7 людей, травмовано 3. Загальні  збитки від пожеж склали 11,6 млн. грн.

    Велика частина пожеж  виникає  протягом  весняного періоду, коли розпочинається прибирання вулиць та спалювання  сміття. Часто пожежі виникають при спалюванні сухої рослинності та  знищують лісові насадження, пасовища. При цьому гинуть   тварини та птахи, які мешкають у зонах виникнення пожеж. Великої  шкоди  завдає  дим людям, які  страждають серцево-легеневими хворобами.

      У зв’язку  з цим Верховною Радою України прийнято  зміни до Кодексу законів України про адміністративні правопорушення. Відтепер  штраф  за  школу заподіяну природі  внаслідок підпалу  ( ст. 77 Кодексу)  становить    від 3600 до 6120 грн. Якщо винуватцем пожежі є посадова особа штраф становить  від 15 300 до 21 420 гривень. За ті самі дії, вчинені на території заповідників, паліям загрожуватиме штраф у розмірі від 6120 до 12 240 гривень. Штраф накладений  інспектором з питань пожежної безпеки підлягає негайній сплаті протягом 10 днів. Якщо особа не сплатила матеріали подаються до виконавчої  служби а сума штрафу  зростає  вдвічі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних