A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Засуджено особу, яка шахрайськими діями заволоділа державними коштами на утримання дітей

Дата: 12.04.2021 15:27
Кількість переглядів: 916

  Бершадським районним судом Вінницької області засуджено за ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України до покарання у виді одного  року шести місяців позбавлення волі та звільнено на від відбування призначеного покарання з іспитовим строком на один рік жительку одного із сіл Гайсинського району Вінницької області Т., яка діючи умисно, з корисливих мотивів, шляхом обману працівників управління соціальної та молодіжної політики районної державної адміністрації подавала працівникам вказаної установи заяви «Про призначення усіх видів соціальної допомоги», відповідної форми, додавши довідки видані органами місцевого самоврядування, про склад сім’ї, не вказуючи інформацію про те, що чоловік, з яким вона постійно проживає, являється біологічними батьком двох її малолітніх дітей, з яким вони ведуть спільне господарство та виховують вказаних дітей, а також декларації про доходи та майновий стан осіб, у яких приховані вищевказані відомості.

  Своїми діями Т. в період з листопада 2017 року по листопад 2020 року незаконно заволоділа бюджетними коштами у виді державної соціальної допомоги одинокій матері у розмірі 108 706,79 гривень, спричинивши державі майнової шкоди на вказану суму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.