A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Наша громада стала на крок ближче до реалізації важливого проекту з розвитку велотуризму «Велосипедом по Південному Поділлю».

Дата: 12.06.2021 07:06
Кількість переглядів: 839

 Фото без опису

    З метою підписання  угоди про  здійснення заходів  з реалізації  цього проекту  Ольгопільську громаду відвідали  голови Крижопільської селищної ради Володимир Василишен,  Ямпільської міської ради – Сергій Гаджук,  представник Піщанської селищної ради -  Наталія Королюк.

   Також у зустрічі взяли участь керівники громадських організацій, які займаються розвитком  «Зеленого туризму» у нашому регіоні  («Фонд розвитку сільських громад «З міста в село» - Андрій Федик  с. Велика Кісниця  та    ГО «Акорд » смт.  Крижопіль  -       Олександр Гароль ).  

   На початку    зустрічі  автор проекту Олеся Попович  презентувала   частину  маршруту, що пролягатиме через територію Ольгопільської громади,  найбільш цікаві локації на маршруті.  Основною  метою проекту є  ознайомити туристів  з історією  та культурою  нашого краю,  показати    нашу гостинність та славні  традиції  мешканців громади. Так зокрема   староста с. Берізки   Лідія  Гричулевич розповіла про досвід організації святкових  заходів у Берізках, про цілюще  джерело між Берізками і Демівкою інші родзинки села.

    Керівник ГО  «Акорд» м. Крижопіль   Олександ Гароль   розповів історію  зародження  велотуризму  в Крижополі та окреслив план розвитку  нашого проекту. Також розповів про досвід роботи  з громадськими організаціями Франції у цьому напрямку.

    Досить цікавою була розповідь   керівника    Фонду  розвитку сільських громад «З міста в село» - Андрія  Федика про розвиток  зеленого туризму  та цікаві  та амбітні проекти які  він впроваджує  на Ямпільщині.

   В цілому відбулась цікава  та змістовна дискусія результатом якої  стало підписання  спільної угоди, яка  відкриває  шлях  до  фінансування  проекту. Звичайно  попереду  ще   багато роботи, але   всі  сторони  налаштовані на активну співпрацю задля спільної мети.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних