Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Започатковано обмін досвідом між громадами.

Дата: 25.06.2021 10:41
Кількість переглядів: 1242

  Фото без опису

З часу утворення нових об’єднаних територіальних громад вони щоденно зустрічаються   з великою кількістю проблем. В основному проблеми виникають  у зв’язку  з недосконалістю  законодавства. Також, на сьогодні, не в повній мірі відпрацьовані  механізми вирішення тих чи інших питань.

   Розуміючи це, голова Ольгопільської територіальної громади Микола Савченко ініціював  обмін досвідом між Ольгопільською та сусідніми  громадами.  З цією метою  керівний склад Ольгопільської громади, а саме: керівники відділів освіти, відділу соціального захисту, фінансового відділу, відділу бухгалтерського обліку, відділу земельних ресурсів,  юридичного відділу, відділу комунальної власності, а також старости громади 24 червня  відвідали Ободівську  та Джулинську  громади.

  Керуюча справами Ободівської сільської ради Валентина Піган ознайомила  зі своєю  громадою,  структурою  виконавчого апарату ради та познайомила  з керівниками структурних підрозділів сільської ради. В  Ободівській громаді учасники зустрічі обговорили  різні теми, зокрема бюджету, принципи розподілу грошей, функціонування шкіл, покращення матеріальної бази, пошук та впровадження нових методів роботи, механізми поводження  з комунальною  власністю громади, земельні питання.

Фото без опису

    Після цього учасники зустрічі  ознайомились з закладом оздоровлення та відпочинку, «Подільська казка»  поспілкувалися  з її директором  Інною Сташенко  про  співпрацю, ефективний і дружній зворотній зв'язок та партнерство.

Фото без опису

  Під час візиту  до   Джулинської   громади  приємно вразили її  успіхи  у створенні умов для роботи працівників, організації діяльності закладів культури, надання  соціальних  послуг населенню. Ця громада  має один з найкращих центрів надання адміністративних послуг, діючий  будинок культури, у якому щоденно  займаються  діти та дорослі, краєзнавчий музей.

Фото без опису

      Під час відвідування Джулинської  загальноосвітньої школи всі  були у захваті від її оснащення сучасною  комп’ютерною технікою,  запровадження  сучасних технологій навчання та умов для роботи.    

Фото без опису

   Приємною несподіванкою  була ідея  голови   громади Петра Швеця про початок  висадки квіткової алеї  почесних гостей громади. Першою на цій алей  буде  троянда посаджена спільно  з колегами з  Ольгопільської громади.

Фото без опису

 Фото без опису

  Підсумовуючи проведений  день голова Ольгопільської громади Микола Савченко зазначив, що всі громади сьогодні мають однакові проблеми, які  часто вирішуються по- різному. Саме таке,  живе спілкування між колегами та  дискусії  допоможуть розібратись у всіх тонкощах  законодавства, знайти спільні  рішення,  а як  наслідок будуть краще вирішуватись проблеми людей.

   

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних