Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

В Ольгополі проведено свято Івана Купала

Дата: 10.07.2021 17:21
Кількість переглядів: 996

Фото без опису

  Напевно всі ми втомилися від  дворічних карантинних обмежень  та заборон.  А  в традиціях українського народу  завжди  були  гарні  свята та  звичаї .  Тому 07 липня  в Ольгополі було проведено свято Івана  Купала.

   Відкриваючи свято голова Ольгопільської громади Микола Савченко  побажав всім міцного здоров'я, гарних емоцій  та вручив подяки  з грошовими винагородами від громади найкращим спортсменам Мочульському Олександру та Маслюку Артему, які  цьогоріч  на всеукраїнських та обласних  змаганнях  з рукопашного бою  займали  призові місця.

Фото без описуФото без опису   Концертну програму  забезпечували  гурти «Мелодія»   та  «Файні молодички» ,   Сергій  Камінський,   Олександр Бошняк ,  Юрій Мацько , Оксана Халус,  Людмила Кіяшко, Петро Люлько.

Фото без опису

   На початку свята проведено конкурс серед дітей на кращий купальський віночок, який організували працівниці еколого-натуралістичного центру с. Ольгопіль. Всі учасники отримали призи.

Фото без опису

   Фото без опису

   Найменші гості свята отримали безліч позитиву від флешмобу  з обливання  купальською  водою, провести який  допомогли  рятувальники  Чечельницької ДПРЧ 33. Також  для дітей проведено вікторину  з пожежної  безпеки   та  показ пожежної  техніки і обладнання.

Фото без опису

Фото без опису

Чоловіки  мали можливість випробувати свої сили  у   конкурсі   з перетягування канату та армрестлінгу.   Наприкінці свята проведено  дискотеку  для молоді.

Фото без опису

Фото без опису

     Висловлюємо  щиру подяку всім  підприємцям с. Ольгопіль,  які   надавали спонсорську допомогу в проведенні свята,  депутатам Ольгопільської сільської  ради Воліковському Валентину Михайловичу  та Воліковській Наталії Володимирівні  та Довгополому Юрію Федоровичу  за активну  допомогу в організації свята.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних