Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулась робоча зустріч голови Ольгопільської громади з директором Чечельницької районної філії Вінницького обласного центру зайнятості

Дата: 30.07.2021 11:02
Кількість переглядів: 915

     Фото без опису

    На наших теренах діють 2 об’єднані територіальні громади. З кожною із них районною філією було укладено угоди про співпрацю щодо вивченням ситуації на локальних ринках праці та надання практичної допомоги у працевлаштуванні незайнятих громадян. 

         29 липня  2021 року директор Чечельницької районної філії Вінницького обласного центру зайнятості  Оленою Котенко  та фахівцями філії ,відповідно до графіку виїзних прийомів служби зайнятості , проведено   робочу зустріч з головою Ольгопільської  територіальної громади Миколою Савченко

         В ході зустрічі було обговорено низку питань щодо економічного розвитку об’єднаної територіальної громади, ролі служби зайнятості та шляхів співпраці з ОТГ. Олена Котенко говорила про важливість співпраці служби зайнятості з територіальною громадою, напрямки співпраці та шляхи досягнення максимальної користі для громади та її мешканців. 

     Зокрема були обговорені питання зайнятості жителів громади та створення нових робочих місць на території ТГ, можливість професійного навчання на замовлення роботодавців, надання інформаційно-консультаційних послуг служби зайнятості безпосередньо на території об’єднаної територіальної громади.

      Також на даний захід було запрошено  7 безробітних ,які тривалий час перебувають на обліку в службі зайнятості ,за результатами  зустрічі  одна безробітна планує відкрити власну справу за напрямком «Торгівля продовольчими товарами» в с.Ольгопіль.

    Під кінець зустрічі працівників ТГ було ознайомлено з інформацією Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості України щодо набору на навчання для здобуття  освіти  за напрямком 281 «Місцеве всамоврядування та управління територіальною громадою» яке на даний час досить актуальне для новостворених ТГ.

    В результаті зустрічі досягнуто домовленості про співпрацю щодо спільних дій у сфері сприяння зайнятості населення та вирішення питань розвитку громади.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних