A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Вінниччина – в «червоній зоні» епідемічної небезпеки

Дата: 19.11.2021 12:10
Кількість переглядів: 860

Фото без опису

Чергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій відбулось 16 листопада в облдержадміністрації. Головував на засіданні комісії Голова ОДА Сергій Борзов. На порядку денному – питання щодо запровадження «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки на території Вінницької області.

Заступник Голови обласної державної адміністрації Сергій Здітовецький проінформував про перебіг захворюваності на коронавірус в області.

Так, посадовець повідомив, що з початку вересня в області спостерігається чергове зростання захворюваності на СОVID-19. За минулий 45 тиждень зареєстровано 4952 підтверджених випадків захворювання.

Рівень захворюваності склав 321,9 випадків на 100 тисяч населення, і був на 24 % вищим, ніж за попередній тиждень. Серед захворілих 502 дітей, проти 293 дітей за минулий тиждень. Захворюваність серед дітей зросла на 70 %. Впродовж минулого тижня випадки захворювань реєструвались на всіх адміністративних територіях області. Найвищий рівень захворюваності зафіксований у м. Вінниця.

В освітніх закладах зареєстровано 351 випадок захворювання, проти 198 випадків за попередній тиждень. Серед медичних працівників зареєстровано - 103 випадки проти 78 випадків за попередній тиждень. З початку пандемії захворіло 4446 (4,7%) медичних працівників. Станом на 16 листопада 2021 року на території області зареєстровано 94985 підтверджених випадків захворювання, в т. ч. у 5597 дітей.

Зареєстровано 2372 летальних випадків (в т.ч. З дитини, та 28 медиків). Впродовж минулого тижня зареєстровано 155 летальних випадків, проти 138 за попередній тиждень. Одужали 78604 осіб (в т.ч. 4426 дітей та 4118 мед. працівників). На даний час хворіє 13990 осіб (в т.ч. 1168 дітей, медики - 309).

Розглянувши протокол позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 15 листопада 2021 року № 45, згідно якого усі адміністративні території Вінницької області віднесено до «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки та враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2» (із змінами), за результатами доповіді та з урахуванням обговорень, комісія вирішила взяти до відома, що усі адміністративні території Вінницької області віднесено до «ЧЕРВОНОГО» рівня епідеміологічної небезпеки з 00 год. 00 хв. 18 листопада 2021 року та будуть запроваджені обмеження у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України.

З текстом протоколу ознайомитись: http://www.vin.gov.ua/images/all-news/11-2021/18/23

#Вакцинація_Вінниччина

#Гайсинська_РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних