A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

НОВОРІЧНІ СВЯТА: БЕЗПЕКА ПЕРЕДУСІМ

Дата: 20.12.2021 16:03
Кількість переглядів: 870

Ось і наближаються до нас новорічно-різдвяні свята з красунею-ялинкою, подарунками, карнавальними костюмами та неодмінним очікуванням чудес.

 Та вже звичні для нас атрибути свята: гірлянди, бенгальські вогні, при необережному їх використанні, можуть новорічну казку перетворити на жах. Поринаючи у радісний вир подій, не слід забувати про заходи безпеки.

 Особливу увагу треба приділити пожежній безпеці ялинок, хвоя яких швидко всихає і може спалахнути, наче порох. Небезпечними є і їх штучні замінники, які швидко плавляться, а при горінні виділяють отруйні речовини. Тому встановлювати ялинки треба на надійній стійкій підставці, подалі від опалювальних приладів, штор і гардин. Не можна їх розміщувати у проходах та біля виходів з помешкань, прикрашати іграшками з легкозаймистих матеріалів, паперу, вати тощо. Освітлювати ялинку треба електричними гірляндами лише промислового виробництва та сертифікованими. У жодному разі ілюмінацію не можна залишати без нагляду, а при виявленні несправностей, поява миготіння лампочок, іскріння, сильне нагрівання проводу, треба негайно її вимкнути.

 Звертаємо увагу батьків: в жодному разі не залишайте сірники, запальнички, бенгальські вогники в легкодоступних для малечі місцях, не дозволяйте дітям бавитися з такими «іграшками».

 Рятувальники звертаються до громадян, проявіть обачність та дотримуйтесь вимог безпеки під час новорічних свят. Пам’ятайте, що лише неухильне виконання цих заходів забезпечить вам та вашій родині свята без неприємностей!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.