A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Справжні друзі пізнаються в біді.

Дата: 22.03.2022 14:29
Кількість переглядів: 763

   Фото без описуСаме  такі  слова приходять на думку коли вчергове надходить новина про підтримку України сусідніми країнами. Зокрема  дуже суттєва допомога надходить сьогодні  з Республіки Польща. Збирають її як  наші заробітчани, діаспора так і громадяни Польщі.

  20 березня    у нашу громаду прибув гуманітарний вантаж для жителів с. Демівка  від гміни Ліпно  Республіки Польща.  Це стало можливим завдяки тому що  ще у 2009 році Демівська сільска рада, головою якої на той час був Олександр Васильович Бевзюк,   уклала угоду  про співпрацю цією  з гміною . Після початку війни войт  гміни пан Lukasz  Litka  особисто запропонував Олександру Бевзюку допомогу від своєї громади.

   Основну  частина вантажу  склали медичні засоби в саме: протизапальні, кровоспинні препарати, бінти, антисептики та інше. Також прибули невелика кількість продуктів харчування ( чай , кава, печиво) та засоби гігієни.

  За побажанням  наших польських друзів  медикаменти були передані Демівській амбулаторії,  центру надання первинної медико-санітарної допомоги.  Продукти харчування  та   одяг  передано військовим. Засоби гігієни заплановано роздати   сім’ям  які  виїхали з зони бойових дій та  тимчасово проживають на території громади.

        Також громадою   м. Ліпно передано у користування автомобіль швидкої  

Допомоги  OPEL, модель  Vivaro  який  сподіваємось після оформлення буде обслуговувати  як жителів с. Демівка так і всієї громади.

 

   Ми щиро вдячні   громаді м. Ліпно  за  допомогу та підтримку. Сподіваємось що  після перемоги  обов’язково зустрінемось за одним великим столом як справжня велика родина Європейських народів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних