A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Гайсинське районне управління поліції інформує

Дата: 03.05.2022 16:59
Кількість переглядів: 333

 

Недопущення дестабілізації ситуації в районі, забезпечення публічного порядку та громадської безпеки – пріоритетні напрямки роботи поліції

У період з 25 квітня по 1 травня 2022 року до Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів надійшло 397 звернень та повідомлень громадян про злочини та інші події, з них 71 злочин має ознаки кримінальних правопорушень, відомості за якими внесені до Єдиного Реєстру Досудових Розслідувань, в тому числі: 2 - крадіжки, 6 - нанесення тілесних ушкоджень, 2 - злочини у  сфері обігу наркотичних засобів, 2 –ДТП та 1 - зґвалтування та інші.

27 квітня протягом кількох годин після вчинення особливо тяжкого злочину поліцейські затримали зловмисника, який завдав численних ударів молотком по голові 67–річній жительці Бершадської територіальної громади. Ним виявився 61–річний киянин, який приїхав зі столиці разом з її донькою. Жінку госпіталізовано до медичного закладу. Загрози її життю немає. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За такий злочин чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення.

29 квітня працівники Гайсинського районного управління поліції затримали 23-річного правопорушника, який після спільного розпиття спиртних напоїв лопатою спричинив тяжкі тілесні ушкодження 68-річному жителю Краснопільської територіальної громади, що спричинили смерть. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбаченог покарання до 10 років позбавлення волі.

Протягом минулого тижня поліцейські зафіксували 9 фактів керування транспортними засобами особами у стані алкогольного сп'яніння. З них, 4 – Гайсинська, 4 – Бершадська і 1 – Тростянецька громади. На водіїв-правопорушників поліцейські склали адмінпротоколи відповідно до ст.130 КУпАП.

Одним із основних завдань поліцейських залишається недопущення дестабілізації ситуації в районі, забезпечення публічного порядку та громадської безпеки. Тому в поминальні дні, як і на Великдень, правоохоронці району вжили комплекс превентивних профілактичних заходів, щоб ці дні пройшли безпечно.

Ювенальні поліцейські Гайсинського районного управління поліції продовжують відвідувати сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, а також сім’ї тимчасово вимушених переселенців та надавати їм гуманітарну допомогу.

Нагадуємо жителям Гайсинщини про заборону вилову риби у нерестовий період! В цей період дозволяється вилов одній особі за добу 3 кг риби однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом з берегової смуги водойм у місцях, визначених для любительського рибальства. Пам’ятайте, що у випадку за порушення нерестової заборони Законом передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність:

Шановні жителі району! На території України продовжує діяти військовий стан та всі пов’язані з ним обмеження. Тож, закликаємо громадян дотримуватися комендантської години, яка триває з 23.00 год. до 05.00 год., а також не нехтувати правилами безпеки, вчасно реагуючи на всі сигнали тривоги.

 

 

Начальник Гайсинського РУП

ГУНП у Вінницькій області

полковник поліції                                                               Ігор Соломон

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.