A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Гайсинське районне управління поліції інформує

Дата: 27.06.2022 16:13
Кількість переглядів: 909

У період з 20 по 26 червня 2022 року до Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів надійшло 382 звернення та повідомлення громадян про злочини та інші події, з них 44 злочини мають ознаки кримінальних правопорушень, в тому числі: 11 - підроблення документів, 7 - шахрайств, 4 - нанесення тілесних ушкоджень, 2 – пограбування, 2 –ДТП, 1 – крадіжка, 1 - незаконне заволодіння транспортним засобом та інші.

Протягом минулого тижня поліцейські склали 17 адмінпротоколів відповідно до ст.130 КУпАП внаслідок керування транспортними засобами особами у стані алкогольного сп'яніння. З них, 6 – Гайсинська, 5 – Теплицька, 4 – Бершадська, 1 – Тростянецька та 1 – Ладижинська громади.

22 червня крадіжку велосипеда розкрили працівники Відділу поліції № 1 на території Бершадської територіальної громади. До злочину виявилась причетною 15-річна місцева жителька. Як з’ясувалось, велосипед потерпілий залишив біля свого домогосподарства. Коли він через деякий час повернувся за ним, дівчина уже встигла зникнути з місця події. В подальшому вона продала викрадене. Велосипед поліцейські розшукали та повернули власникові. Правопорушниця також причетна до вчинення ряду крадіжок на території громади. За даним фактом слідство розпочало кримінальні провадження за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За вчинення такого злочину їй загрожує до 8 років позбавлення волі.

23 червня близько поліцейські встановили місцезнаходження 15-річної зниклої дівчини, яка проживає на території Краснопільської територіальної громади. Зниклу дівчину знайшли живою та неушкодженою: поліцейські передали дитину матері

22 червня слідчі Відділу поліції № 1 (м. Бершадь) повідомили про підозру 60-річній зловмисниці, яка 12 травня викрала гаманець із банківськими картками у односельчанина - жителя Джулинської територіальної громади. Згідно ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України жінці загрожує покарання до 8 років ув’язнення.

24 червня працівники поліції розшукали та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом JAWA в Дашівській територіальній громаді. Ним виявився 26–річний житель Райгородської територіальної громади. Правопорушник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

26 червня працівники Відділення поліції № 2 затримали 35–річну жительку Тростянецької територіальної громади, яка під час розпиття спиртних напоїв та раптово виниклого конфлікту ножем нанесла тілесні ушкодження своєму 36-річному чоловікові. Лікарів на місце події викликала сама ж правопорушниця. Потерпілого госпіталізовано до медичного закладу.

Жінка затримана у процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

Поліцейськими ювенальної превенції Гайсинського районного управління поліції постійно надається гуманітарна допомога внутрішньо-переміщеним особам у вигляді памперсів, дитячого харчування, одягу та взуття. Також проводяться превентивні заходи під назвою «Безпечне літо». Здійснюється відпрацювання молодіжного середовища, перевірка торгових закладів, водойм, місць скупчення молоді, проведення профілактичних бесід з дітьми щодо дотримання правил особистої безпеки під час відпочинку, а також роз'яснення відповідальності за кримінальні та адміністративні правопорушення.

В рамках місячника безпеки дорожнього руху поліцейські сектору реагування патрульної полiцiї Гайсинського районного управління поліції проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед водіїв, пішоходів, велосипедистів та мотоциклістів. Нагадуємо, що місячник безпеки дорожнього руху триває з 2 червня по 3 липня 2022 року.

Шановні батьки, за останній період почастішали випадки зникнення дітей! Наразі тривають літні канікули, тому безпека та здоров’я дітей — в першу чергу залежить від вашої пильності та уваги! Радимо дорослим провести профілактичні бесіди зі своїми дітьми та бути у курсі того, чим вони займатимуться протягом дня. Спілкуйтеся зі своїми дітьми, пояснюйте про можливі випадки виникнення небезпеки на вулиці, проїжджій частині та вдома при поводженні з побутовою технікою, газо- та водопостачанням.

Пам’ятайте, що дитина – джерело життя своїх батьків. Виховуйте дітей, подаючи їм бездоганний приклад.

 

 

 

Начальник Гайсинського РУП

ГУНП у Вінницькій області

полковник поліції                                                                     Ігор Соломон


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.