A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Рішення № 67 "Про призначення опікуна над дитиною-сиротою

Дата: 17.08.2022 15:43
Кількість переглядів: 365

   Фото без опису

  У К Р А Ї Н А

ОЛЬГОПІЛЬСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ГАЙСИНСЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Виконавчий комітет

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

14.07.2022                                          с. Ольгопіль                                            67

 

 

Про  призначення опікуна над

дитиною-сиротою  

    

 Відповідно до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", відповідно до статей 243, 244 Сімейного кодексу України, ст. ст.55, 56,58, 61-63, 67, 72,74 Цивільного кодексу України, ст.4 Закону України « Про органи і служби для дітей та спеціальні установи для дітей», ст. ст. 1,3,5,11,12 Закону України  « Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» Указу Президента України від 5 травня 2008 року №411/2008 « Про заходи щодо забезпечення захисту прав та інтересів дітей», на виконання п.п. 40-44 Постанови Кабінету Міністрів України № 866 від 24 вересня 2008р. «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», заяви Кудревич І.А. від 12.07.22 р. та Кудревич Я.А. від 12.07.22 р. та з метою гарантії державної підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток виконавчий комітет сільської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Призначити  Кудревич Ярославу Анатоліївну, 11.07.2003 року народження, що проживає за адресою: с. Ольгопіль вул. Шляхова,59 Гайсинського району  Вінницької області, опікуном над дитиною – сиротою Кудревич Анжеліною Анатоліївною 14.04.2007 року народження.

 

2. Закріпити  на праві користування житло по вул. Шляхова,59 с. Ольгопіль Гайсинського району  Вінницької області, за дитиною - сиротою  Кудревич Анжеліною Анатоліївною, 14.04.2007 року народження.

 

3. Покласти персональну відповідальність за життя, здоров’я, фізичний, психічний, духовний та моральний розвиток дитини - сироти Кудревич Анжеліни Анатоліївни, 14.04.2007 року народження та дотримання принципу конфіденційності інформації щодо дитини на опікуна Кудревич Ярославу Анатоліївну.

 

4. Опікуну Кудревич Ярославі Анатоліївніподавати службі у справах дітей Ольгопільської сільської ради  Гайсинського району Вінницької області, двічі на рік довідку про проходження   медичних оглядів та щорічно до 20 грудня звіт про утримання і розвиток  дитини-сироти сиротою Кудревич Анжеліни Анатоліївни, 14.04.2007 року народження.

 

5. Службі у справах дітей Ольгопільської сільської ради Гайсинського району Вінницької області:

 5.1.Забезпечити передачу необхідних документів на дитину у відповідності до чинного законодавства опікуну.

 5.2.Здійснювати постійний контроль за умовами проживання та вихованням дитини у сім’ї опікуна.

  5.3. Щорічно у встановлені законодавством України терміни готувати звіт про стан утримання і розвитку дитини у сім’ї опікуна Кудревич Я.А.

  

6. КЗ « Центр надання соціальних послуг» Ольгопільської  сільської ради Гайсинського району Вінницької області:

6.1. Закріпити за сім’єю опікуна соціального працівника.

6.2. Забезпечити соціальний супровід дитини – сироти  Кудревич Анжеліни Анатоліївни, 14.04.2007 року народження з метою надання комплексу послуг, спрямованих на створення належних умов проживання та виховання у сім’ї опікуна.

6.3. Щорічно до 20 грудня подавати службі у справах дітей Ольгопільської сільської ради Гайсинського району Вінницької області звіт про ефективність функціонування сім’ї опікуна.

 

7. Комунальному некомерційному підприємству «Ольгопільський ЦПМСД» Гайсинського району Вінницької області :

 7.1. Закріпити за  дитиною - сиротою,  Кудревич Анжеліною Анатоліївною, 14.04.2007 року народження, дільничного лікаря-педіатра з метою контролю за станом здоров’я та розвитку дитини.

 7.2. Забезпечити проходження двічі на рік дитиною медичного огляду та здійснення диспансерного нагляду за нею.

 7.3. Щорічно до 20 грудня подавати службі у справах дітей Ольгопільської сільської ради Гайсинського району Вінницької області звіт про стан здоров’я дитини, дотримання опікуном рекомендацій лікаря.

 

8.Сектору праці та соціального захисту населення Ольгопільської сільської ради Гайсинського району Вінницької області:

 8.1. Забезпечити призначення та виплату державної соціальної допомоги на   дитину   відповідно   до   Порядку    призначення    і   виплати   державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, за принципом «гроші ходять за дитиною» та інших виплат, у межах видатків, передбачених у державному бюджеті.

8.2. Щорічно до 20 грудня подавати службі у справах дітей Ольгопільської сільської ради Гайсинського району Вінницької області  звіт про виплату державної соціальної допомоги на дитину.

 

9. Сектору поліцейської діяльності №1, відділу поліції №1 Гайсинського районного управління поліції головного управління національної поліції у Вінницькій області:

9.1. Забезпечити проведення комплексу заходів спрямованих на профілактику та запобігання правопорушень дитини-сиротою Кудревич Анжеліною Анатоліївною, 14.04.2007 року народження, яка влаштована у сім’ю опікуна.

9.2. Щорічно до 20 грудня подавати службі у справах дітей Ольгопільської сільської ради Гайсинського району Вінницької області  звіт про відсутність (наявність) проявів асоціальної поведінки з боку дитини, яка виховується в сім’ї опікуна.

 

 

 Сільський голова                                                         Микола САВЧЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних