A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Поліція інформує: за 9 місяців 2022 року зменшилась загальна кількість звернень громадян до поліції

Дата: 18.10.2022 09:21
Кількість переглядів: 148

Поліція інформує: за 9 місяців 2022 року зменшилась загальна кількість звернень громадян до поліції

 

В період з 10 по 16 жовтня 2022 року до Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів надійшло 455 звернень та повідомлень громадян про злочини та інші події, у тому числі 23 злочини мають ознаки кримінальних правопорушень, з них: 5 - нанесення тілесних ушкоджень, 4 - крадіжки, 3 – шахрайства, 3 - порушення правил безпеки дорожнього руху,1 - злочини у сфері обігу наркотичних засобів, 1 - підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів,

17 адмінпротоколів відповідно до ст.130 КУпАП внаслідок керування транспортними засобами особами у нетверезому стані склали поліцейські за минулий тиждень. З них: Гайсинське РУП – 6, відділ поліції № 1 (м. Бершадь) – 7, відділення поліції № 1 (смт. Теплик) – 3, відділення поліції № 2 (смт. Тростянець) – 1.

Минулого тижня в Гайсинському районі стались три дорожньо-транспортні пригоди. 10 жовтня автопригода сталась на автодорозі між населеними пунктами Карабелівка - Степанівка близько 2-ї години ночі. За попередньою інформацією слідства, 49-річний водій квадроцикла не впорався з керуванням, з’їхав у кювет і допустив перекидання транспортного засобу.

Інша автопригода сталась в с. Семирічка близько 19 години. 44-річний водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням, з'їхав з проїжджої частини дороги та зіткнувся з деревом. В результаті пригод водії обох транспортних засобів отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до реанімаційного відділення гайсинської лікарні.

За цими фактами поліцією розслідуються провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання - до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Ще одна аварія сталась 16 жовтня близько 18 години на автодорозі «Стрий – Кропивницький - Ізварине» в селі Кунка. 55-річний водій автомобіля Peugeot, житель Миколаївської області, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем Nissan під керуванням 40-річного гайсинчанина. В результаті автопригоди водій автомобіля Peugeot від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці аварії. Водій автомобіля Nissan та двоє його пасажирів 47 та 62 років, мешканців м. Гайсин із травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані до лікарні. Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені остаточні причини аварій. За цим фактом проводяться розслідування за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання - позбавлення волі на строк до 8 років позбавлення волі.

Закликаємо водіїв неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху! Під час руху обирайте безпечну швидкість, враховуйте погодні умови та коливання температури повітря. Не забувайте поза межами населених пунктів вмикати ближнім світлом фар.

12 жовтня працівники Відділення поліції № 2 Гайсинського районного управління поліції встановили та затримали 31–річного жителя Тростянецької територіальної громади, який викрав 36000 гривень з магазину. Чоловік, раніше судимий за майнові злочини, у вчиненому зізнався та повідомив, що частину грошей він витратив на власні потреби. Правопорушник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За цим фактом слідством відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

12 жовтня поліцейські Відділу поліції № 1 (м. Бершадь) встановили зловмисника, який викрав електроінструмент на суму близько 4000 гривень До поліції звернулась мешканка Джулинської територіальної громади з повідомленням про вчинення крадіжки. В ході оперативно-розшукових заходів протягом години встановили особу зловмисника. Ним виявився 57-річний сусід потерпілої. За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув’язнення.

З нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України ювенальні поліцейські Гайсинського райуправління поліції провели зустрічі з дітьми в  Чечельницькій, Теплицькій та Райгородській громада дах району. Проводили майстер-класи та патріотичні заходи з метою збору коштів на тепловізор для військових. Разом з дітками займалися виготовленням патріотичних листівок та оберегів нашим захисникам. У кожній творчій доробці дитини одне бажання – мир в Україні. Сім'ї, яка опинилась в складних життєвих обставинах, поліцейський офіцер Ладижинської міської громади разом із працівником ювенальної превенції подарували дитячі речі та іграшки.

Шановні жителі Гайсинського району! На жаль, ворог продовжує атакувати Україну високоточною зброєю. Тому вкотре закликаємо вас не ігнорувати сигналів «повітряної тривоги», а також повідомляти на лінію 102 інформацію щодо переміщення ворожої техніки. В разі її падіння - вказуйте місце знаходження, при цьому до місця падіння об’єкта не наближайтесь, уламки не чіпайте та ні в якому разі не поширюйте цю інформацію в соціальних мережах. Тільки разом ми переможемо!

 

 

Т. в. о. начальника Гайсинського РУП

ГУНП у Вінницькій області

підполковник поліції                                                        Володимир ЦВІГУН

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.