A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відновлено дію Порядку використання коштів резервного фонду

Дата: 09.01.2023 11:01
Кількість переглядів: 218

Кабінет Міністрів України скасував Тимчасовий порядок виділення та використання коштів з резервного фонду бюджету в умовах воєнного стану, затверджений постановою від 01 березня 2022 р. № 175 та відновив дію Порядку використання коштів резервного фонду бюджету, затвердженого постановою від 29 березня 2002 р. № 415.

Крім цього, відмінено окремі особливості затвердження фінансових документів та казначейського обслуговування в умовах воєнного стану.

Відтак, поновлено напрями використання коштів з резервного фонду бюджету, зокрема:
•    на заходи з ліквідації наслідків та запобіганням виникненню надзвичайних ситуацій техногенного, природного, соціального характеру,
•    запобігання негативним явищам на ринку авіаційних перевезень,
•    інші непередбачені заходи, які відповідно до законів можуть здійснюватися за рахунок коштів бюджету, але не мають постійного характеру і не могли бути передбачені під час складання проекту бюджету, тобто на момент затвердження бюджету не було визначених актами Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, Ради міністрів Автономної Республіки Крим, відповідної ради, місцевої держадміністрації, виконавчого органу відповідної ради підстав для проведення таких заходів.

Також поновлено умови використання коштів з резервного фонду, зокрема, вимоги до звернення про виділення коштів з резервного фонду бюджету, відповідальність, обмеження та інші умови.

Прийнятою сьогодні на засіданні Уряду постановою ухвалено також ряд інших рішень, зокрема, скасовано постанову Кабінету Міністрів України від 13 березня 2022 р. № 267 «Деякі питання затвердження фінансових документів та казначейського обслуговування в умовах воєнного стану», частина положень якої втратила свою актуальність.
Ухвалення сьогоднішнього рішення Кабінетом Міністрів України також забезпечить належне фінансування головних розпорядників коштів сектору безпеки та оборони.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.