A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Громадяни – дбайте про власну безпеку в темну пору доби

Дата: 14.02.2023 09:10
Кількість переглядів: 177

Правоохоронці цілодобово приймають повідомлення від громадян. За минулий тиждень, у період з 6 по 12 лютого 2023 року поліцейські Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів опрацювали 365 звернень та повідомлень громадян про злочини та інші події - усі вони опрацьовані.

У тому числі 32 події з ознаками кримінальних правопорушень (6 злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, 5 нанесення тілесних ушкоджень, 3 крадіжки, 2 шахрайства, 2 незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, 1 порушення законів та звичаїв війни, 1 пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі, 1 ДТП та інші). Правоохоронці виїжджали на виклики та надавали мешканцям допомогу.

У сфері дотримання безпеки дорожнього руху поліцейськими виявлено та задокументовано 16 випадків керування водіями у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння та складено протоколи про вчинення адміністративної відповідальності, передбаченого ст. 130 КУпАП. З них: Гайсинське РУП – 3, відділ поліції № 1 (м. Бершадь) – 9, відділення поліції № 1 (смт Теплик) – 3, віділення поліції №3 (м. Ладижин) - 1.

Шановні водії! Просимо вас бути максимально уважними за кермом. Дотримуйтеся безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції. Особливо в місті – під'їжджаючи до переходів, чи місць скупчення людей, завчасно скидайте швидкість, щоб запобігти негараздам.

Також закликаємо бути якомога обережнішими пішоходів! Не вибігайте різко на дорогу, переходьте проїзну частину у встановлених місцях. Вдягайтесь помітно в темну пору доби. Будьте відповідальними, бережіть себе і своїх близьких!

Володимир ЦВІГУН, начальник Гайсинського РУП ГУНП у Вінницькій області, підполковник поліції


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.