Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Глава держави представив Василя Малюка керівному складу СБУ

Дата: 14.02.2023 10:09
Кількість переглядів: 179

Президент України Володимир Зеленський у понеділок, 14.02.2023 р., представив новопризначеного голову Служби безпеки України Василя Малюка керівному складу СБУ, - інформує офіційний сайт Президента України.

Фото без опису

Глава держави зазначив, що генерал-майор Василь Малюк – бойовий офіцер і фахівець.

«Від початку повномасштабного вторгнення Василь Васильович Малюк довів, що є патріотом, професіоналом і саме тією людиною, яка має керувати Службою безпеки нашої держави», – наголосив Володимир Зеленський.

За словами Президента, СБУ динамічно й фундаментально змінюється, стає міцною та сучасною службою.

«Ворог знає, що ці фахові люди, які перебувають тут, не дадуть йому жодного шансу. І тому дуже вас боїться. Головне – усе це забезпечити й не втратити до кінця війни та після нашої перемоги. Тому що випробувань у нашій державі буде дуже багато», – заявив він.

Володимир Зеленський зазначив, що нині СБУ веде боротьбу з колаборантами.

«Я дуже вірю, що з цими питаннями ви, Василю Васильовичу, і ваші колеги розберетеся», – наголосив Глава держави.

Президент відзначив роботу працівників Служби безпеки, зокрема тих, хто веде боротьбу з ворогом на тимчасово окупованих територіях України.

«Я підтримую вас особисто, Василю Васильовичу, і ваших колег. Бажаю всім вам, вашим родинам здоров’я, а нам усім – перемоги! Слава Україні!» – сказав він.


На прохання Володимира Зеленського присутні вшанували хвилиною мовчання працівників спецслужби, які загинули, виконуючи важливі завдання на тимчасово окупованих територіях, у Бахмуті та інших містах, де триває запекле протистояння з російським агресором.

Зі свого боку Василь Малюк подякував Президентові за довіру й пообіцяв, що весь особовий склад СБУ його не підведе, оскільки розуміє рівень відповідальності та викликів.

«Зараз СБУ працює системно: від проведення унікальних спецоперацій до документування воєнних злочинів Російської Федерації», – зазначив голова Служби безпеки.

Василь Малюк наголосив, що зараз неприпустима жодна імітація активної роботи.

«Сьогодні це справжня оперативна бойова робота, контрдиверсійні, антитерористичні операції. І ті, хто не встиг перейнятися цим, – вибачте, з ними будемо прощатися», – заявив він.

За словами голови СБУ, особливий акцент сьогодні зроблено на контррозвідці. Водночас Служба безпеки активно бореться і з внутрішнім ворогом.

«Має бути повний контроль оперативної обстановки та своєчасне виявлення будь-яких системних загроз управлінню державою. І не лише виявлення, а й швидке оперативне реагування, документування й затримання негідників», – переконаний Василь Малюк.

Очільник СБУ наголосив, що український народ чекає перемоги у війні з російським окупантом, і запевнив, що Служба безпеки зробить усе можливе й неможливе, щоб пришвидшити цю перемогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних