A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет передав 2428 ноутбуків для закладів загальної середньої освіти Вінниччини

Дата: 08.03.2023 17:36
Кількість переглядів: 250

У межах робочої поїздки до Вінницької області Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет зустрівся з керівниками територіальних громад, аби виконати важливу і приємну місію -  вручити сертифікати  та передати  освітянам регіону сучасні  хромбуки.

У зустрічі взяли участь начальник ОВА Сергій Борзов, народний депутат України Ірина Борзова та Вінницький міський голова Сергій Моргунов. Серед присутніх голів територіальних громад був голова Ольгопільської сільської ради Микола Савченко.

Фото без опису

«2428 ноутбуків - це лише старт, який закриває приблизно 25% потреб Вінницької області,- підкреслив Міністр. - Будемо працювати й надалі для того, щоб спільними зусиллями і центральної влади, і військово-цивільної адміністрації, і народних депутатів забезпечити наших освітян засобами реалізації освітнього процесу».

Сергій Шкарлет висловив вдячність партнерам з розвитку за технічну підтримку освітян та здобувачів освіти, зазначивши, що цей проект почався ще в травні 2022 року, коли на Світовому освітньому форумі провели перемовини з представниками компанії Google, домовившись за 100 тисяч ноутбуків, які сьогодні мають назву хромбуків.

 «Сподіваюся, що і на місцях освітяни оцінять зручність цього пристрою. Велика подяка працівникам освіти за незламність, зокрема за те, що вже за 10 днів після повномасштабного вторгнення розпочали освітній процес. Нам всім здавалося тоді, що це неможливо, але кожного свій фронт – освітяни показали що їхнє організаційне завдання – забезпечувати освіту наших дітей, а не просто освітній процес»,- підсумував Міністр.

Сергій Борзов наголосив, що під час війни до галузі освіти мають бути гнучкі підходи. Необхідно, щоб всі заклади освіти, навіть у найвіддаленіших громадах області, були забезпечені відповідною технікою. Начальник ОВА висловив вдячність Міністру та всій його команді  за реалізацію програми «Ноутбук для кожного вчителя», яка не зупинилась навіть під час воєнного стану.

Бульше на сайті Вінницької ОДА.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних