A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

109 навчальних закладів Гайсинського району отримали хромбуки в рамках національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю»

Дата: 10.03.2023 08:37
Кількість переглядів: 712

9 березня начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов передав 476 хромбуків для 105 шкіл та 4 закладів інтернатного типу обласного підпорядкування в Гайсинському районі.

«Попри війну, Міністерство освіти і науки України зробило усе для того, щоб продовжити реалізацію державного проєкту «Ноутбук кожному вчителю», який був започаткований минулого року. – зауважив очільник області. - Вчора Міністр Сергій Шкарлет передав для Вінниччини 2428 хромбуків. Їх розподіл серед громад області здійснено пропорційно до заявленої потреби».

Ця техніка дозволить покращити доступність освітніх послуг дітям та полегшить роботу нашим вчителям.

«Не усі сільські діти сьогодні мають можливість вийти з учителем в онлайн, тож хромбуки для громад надійшли саме вчасно», - зазначила начальник Гайсинської РВА Людмила Головашич.

Сергій Борзов також наголосив, що під час війни до галузі освіти мають бути гнучкі підходи. Саме тому необхідно, щоб всі заклади освіти, навіть у найвіддаленіших громадах області, були забезпечені відповідною технікою.

Під час зустрічі Начальник ОВА подякував усім освітянам за роботу, підкресливши: «Ми спільно з вами переживаємо усі виклики війни. Разом провели колосальну роботу до початку нового навчального року. Зокрема, було підготовлено 600 укриттів, що дало змогу розпочати навчання в офлайн режимі. На сьогодні 85% закладів освіти працюють офлайн або в змішаному форматі. І це дуже хороший показник по Україні загалом. Дякую всім освітянам за те, що у такий важкий час ви не покинули країну і залишилися працювати у ваших закладах».

Він також підкреслив, що наші військові воюють в тому числі й за те, щоб нове покоління, яке сьогодні ще за шкільними партами, могло перезапустити країну, будучи відрізаним від радянського минулого.

«Саме на вас, працівників освіти, покладено цю важливу місію», - підсумував очільник області.

Разом до перемоги!

Джерело: Гайсинська РВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.