A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Договорів про надання послуг з централізованого водопостачання

Дата: 20.03.2023 16:25
Кількість переглядів: 234

На виконання вимог частини 5  статті 13 Закон України від  9 листопада 2017 року  № 2189-VIII  «Про житлово-комунальні послуги» пункту 14 Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення,

затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 5 липня 2019 р. № 690 Ольгопільська сільська рада та КП «Ольгопіль» Ольгопільської сільської ради повідомляє жителів Ольгопільської сільської територіальної громади, які отримують послуги з централізованого водопостачання про необхідність укладення з КП «Ольгопіль» Ольгопільської сільської ради індивідуальних договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення відповідно до типової форми договору, затвердженої вище зазначеною постановою Кабінету Міністрів України, та оприлюдненою на сайті Ольгопільської сільської територіальної громади.

Зазначений договір є публічним договором приєднання про надання комунальних послуг та вважається укладеними якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або на веб-сайті виконавця послуги такий власник  індивідуального (садибного) житлового  будинку не вчинив дій щодо відключення (відмови) від комунальної послуги.

Для власників, співвласників багатоквартирних будинків зазначений договір також вважається укладеним якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування та/або на веб-сайті виконавця послуги співвласники багатоквартирного будинку не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем.

Фактом приєднання споживача до умов індивідуального договору (акцептування договору) є вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви-приєднання, сплата рахунка за надані послуги, факт отримання послуг.

Звертаємо Вашу увагу, що зазначена форма договору є типовою формою, а отже, відповідно до вимог частини 4 статті 179 Господарського кодексу України сторони не можуть відступати від змісту типового договору, але мають право конкретизувати його умови.

Враховуючи вище зазначене в оприлюдненій на сайті формі договору конкретизовано умови договору щодо водовідведення з врахуванням того факту, що на території Ольгопільської сільської територіальної громади фактично відсутнє централізоване водовідведення. Тобто оплата послуг з водовідведення буде здійснюватися за умови їх надання.

Договори про надання зазначених послуг з фізичними особами-підприємцями та з юридичними особами будуть укладатися КП «Ольгопіль» Ольгопільської сільської  ради  з кожним суб’єктом господарювання окремо.

Ольгопільська сільська рада та КП «Ольгопіль» Ольгопільської сільської  ради також звертає увагу жителів громади на необхідність оснащення житлових і нежитлових будівель вузлами комерційного обліку.

 З усіх питань щодо забезпечення жителів громади вище зазначеними послугами звертатися за тел.. (097)326-51-44 або надсилати звернення на електронну адресу: mazurkovat@ukr.net 

З типовим індивідуальним договором можна ознайомитись тут.

З заявою на приєдання води можна ознайомитись тут.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних