A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці 80-ї Гвардійської дивізії на вулицю Максима Римського у селі Ольгопіль Ольгопільської територіальної громади

Дата: 20.04.2023 15:02
Кількість переглядів: 89

Фото без описуІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці 80-ї Гвардійської дивізії на вулицю Максима Римського у селі Ольгопіль Ольгопільської територіальної громади

Громадське обговорення оголошується з метою широкого фахового формування та врахування пропозицій громадськості при вирішенні питання перейменування вулиць, увіковічення пам’яті героїв, видатних постатей нашого краю та України.

Громадське обговорення проводиться відповідно до положень ч. 5 ст. 3 Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам прав власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», ст. 37 та п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядження сільського голови № 6/02-05 від 13.04.2023 «Про створення постійно діючої  комісії з питань перейменування об’єктів топоніміки в населених пунктах Ольгопільської територіальної  громади».

Громадське обговорення буде здійснюватись у формі електронної консультації з громадськістю, поштових повідомлень, громадських слухань, анкетування.

1.Організатор громадського обговорення.

Сектор з питань комунальної власності, архітектури та благоустрою Ольгопільської сільської ради

2. Ім’я фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події, що пропонується присвоїти шляхом перейменування вулиць у с. Ольгопіль Ольгопільської територіальної громади:

Пропонується перейменувати у селі Ольгопіль:

–  вулицю 80-ї Гвардійської дивізії на вулицю Максима Римського.

3. Суб’єкти, що внесли пропозицію щодо присвоєння об’єктам права власності (вулицям) імені фізичної особи, ювілейної чи святкової дати, назви або дати історичної події:

Електронне звернення Римської Ангеліни Миколаївни  № 1 від 05.04.2023 р.

4. Строк, місце, час проведення заходів з громадського обговорення, анкетування, слухань, , реєстрації учасників та акредитації представників засобів масової інформації:

Громадське обговорення у формі електронної консультації проводиться з дня оприлюднення зазначеного інформаційного повідомлення (20.04.2023 р.)  і до 16.05.2023 року.

Адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень)

Пропозиції (зауваження) подаються до 16.05.2023 року включно на:

- електронну пошту - olgopil-rada@ukr.net;

- поштову адресу - Ольгопільська сільська рада, вул. Центральна, 131, с. Ольгопіль, Гайсинський р-н,  Вінницька обл., 24830.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою, або на поштову адресу із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцеперебування; анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Проведення громадського слухання – 27 квітня 2023  року о 10:00 год. у малому залі Ольгопільського сільського будинку культури за адресою: вул. Центральна, 131, с. Ольгопіль, Гайсинський р-н, Вінницька обл.

Початок реєстрації учасників – 09:30 год. Для реєстрації необхідно мати паспорт громадянина України із реєстрацією місця проживання в Ольгопільській  територіальній громаді.

5. Місцезнаходження та (або) адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення:

Cектор з питань комунальної власності,  архітектури та благоустрою Ольгопільської сільської ради, вул. Шляхова , 13, с. Ольгопіль, Гайсинський р-н,  Вінницька обл., 24830.

6. Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення:

Шестаківський Олег Валерійович – завідувач сектором з питань комунальної власності,  архітектури та благоустрою Ольгопільської сільської ради, тел.: 0638442521.

7.Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення:

     Звіт про результати громадського обговорення буде оприлюднено на офіційному сайті Ольгопільської  сільської ради https://olgopilska-gromada.gov.ua/  у розділі «Громадські обговорення» до 25.05.2023 р.

                 Сільський голова                                                                                               МИКОЛА Савченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних