A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Правоохоронці закликають громадян не ігнорувати сигналу «Повітряна тривога»

Дата: 12.05.2023 09:00
Кількість переглядів: 256

Фото без описуОстанніми днями почастішали повідомлення про повітряну тривогу. Тому, вкотре наголошуємо, нехтувати цим сповіщенням не можна. Варто особливо уважно виконувати рекомендації щодо заходів безпеки.Тож прохання до громадян уникати місць скупчення людей та перебувати в укриттях під час повітряних тривог. Якщо вам знадобиться допомога поліцейських, телефонуйте 102 - ми завжди поруч.

Щодо криміногенної ситуації, за період з 1 по 7 травня 2023 року поліцейські Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів опрацювали 430 звернень та повідомлень громадян про злочини та інші події. У тому числі 66 подій з ознаками кримінальних правопорушень (11 шахрайств, 10 крадіжок, 9 злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, 4 факти умисних легких тілесних ушкоджень, 3 ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за призовом осіб з-поміж резервістів в особливий період, 2 факти підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів та інші).

У сфері дотримання безпеки дорожнього руху поліцейськими виявлено та задокументовано 11 випадків керування водіями у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння та складено протоколи про вчинення адміністративної відповідальності, передбаченого ст. 130 КУпАП. З них: Гайсинське РУП – 3, відділ поліції № 1 (м. Бершадь) – 1, віділення поліції № 1 (смт Теплик) – 2, віділення поліції № 2 (смт Тростянець) – 2, віділення поліції № 3 (м. Ладижин) - 3.

Поліцейські дякують громадянам за пильність та нагадують: якщо ви помітили підозрілих осіб або виявили потенційно вибухонебезпечний предмет, телефонуйте на оперативну лінію 102 – поліцейські Гайсинського райуправління поліції готові відреагувати негайно.

Тримаймо стрій! Разом до Перемоги!

Начальник Гайсинського РУП

ГУНП у Вінницькій області

підполковник поліції                                                         Володимир ЦВІГУН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних