A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

В Ольгополі з повагою провели на заслужений відпочинок: Їх загальний стаж соціальної роботи майже 80 років

Дата: 16.05.2023 10:06
Кількість переглядів: 131

15 травня щирими словами вдячності й теплими обіймами працівники Центру надання соціальних послуг Ольгопільської сільської ради провели на заслужений відпочинок соціальних робітниць Ольгополя: Катерину Кошеутову, Раїсу Цибулевську та Марію Дабіжу.

Трішки про досвідчених соціальних робітниць:

  • Дабіжа Марія Йосипівна народилася 01.05.1961 року в селі Ольгопіль. Середню освіту здобула в Ольгопільській середній школі.

У 1978 році поступила до Ананьївського сільськогосподарського технікуму бухгалтерського обліку, у 1980 році закінчила повний курс за спеціальністю  «Бухгалтерський облік в сільськогосподарському виробництві».

Після закінчення технікуму працювала у Чечельницькій транспортній конторі в бухгалтерії.

 

З жовтня 2010 року по (сьогодні 15.05.2023року) працювала соціальним робітником по наданню соціальних послуг особам похилого віку та особам з інвалідністю по селу Ольгопіль.  Соціальним робітником пропрацювала понад 12 років.

Одружена, має двох дорослих дітей сина та доньку, має онуків.

 

  • Кошеутова Катерина Миколаївна народилася 26.12.1958 року в селі Ольгопіль  в сім’ї колгоспників.

З 1966 по 1976 рік  навчалася в Ольгопільській середній школі, а з 1976 по 1977 рік у Тираспольському технічному училищі, де здобула спеціальність апаратник стерилізатора.

З 1979 по 1993 рік працювала продавцем Ольгопільського споживчого товариства.

З січня 1994 року по  (сьогодні 15.05.2023року) працювала соціальним робітником по наданню соціальних послуг особам похилого віку та особам з інвалідністю по селу Ольгопіль.  Соціальним робітником пропрацювала більш як 29 років.

Має дорослу доньку та онука.

 

  • Цибулевська Раїса Петрівна народилася 24.06.1955 року в селі Ольгопіль. Після закінчення школи, з 1977 по 1984 рік працювала на місцевому хлібзаводі, в ковбасному цеху.

З 1989 по 1991 рік працювала сестрою милосердя по селу Ольгопіль від відділу Червоного Хреста. В 1991 році була переведена до відділу соціальної допомоги Чечельницького районного відділу соціального захисту на посаду робітника по наданню соціальної допомоги вразливим верствам населення по с. Ольгопіль.

Раїса Петрівна пропрацювала в соціальній сфері понад 35 років.

Одружена, має  сина та  онуків.

 

Кожного дня вони поспішали приготувати їсти, зробити покупки, попоратися по господарству. Ні не собі. Одиноким людям, які не в змозі зробити це самостійно. Їх чекали як, ангелів та рідних дітей, бо вони дарували спілкування, турботу, відчуття, що ти ще потрібен своїм підопічним.

 

З щирими словами вдячності до винуватець урочистостей звернулись: голова Ольгопільської громади Микола Савченко, начальник відділу соціального захисту, соціального забезпечення та охорони здоров’я Марія Скоцеляс й директор КЗ «Центр надання соціальних послуг» Ірина Малик.

  • Шановні  колеги, Раїса Петрівна, Катерина Миколаївна, Марія Йосипівна! Велика Вам вдячність за той внесок, який ви зробили за роки роботи  у  соціальній сфері. Це не тільки кількісні показники, але й якісні. За будь-якої погоди, не дивлячись ні на що, ви йшли до своїх підопічних. Нам буде не вистачати вас. Але ви заслужили відпочинок. Присвятіть його своєму здоров’ю родині і онукам! Будемо завжди раді бачити Вас! – сказала Ірина Миколаївна.

 

Голова Ольгопільської сільської ради М. Савченко зазначив: «Під час війни кожен з нас виконує свій обов’язок перед Україною на своєму місці. Соціальні працівники – це люди, які за професійним обов’язком, а головне – за покликом душі, надають допомогу людям похилого віку та людям з особливими потребами. Приємно, що наші соціальні робітники працюють на совість, що всі підопічні тепло відгукуються про них, дякують за людяність, доброту та порядність».

 

  • Праця соціального робітника – це дуже важка робота, оскільки більшість підопічних – це літні, важко хворі люди, які з тієї чи іншої причини не можуть обслуговувати себе самостійно. Вони потребують не лише допомоги з господарством, а також і підтримки, розуміння. Часом буває так, що проста коротка розмова з літньою самотньою людиною приносить хвилини радості і викликає посмішку на обличчі. А у вас, шановні, це дуже добре виходить, - звернулась Марія Скоцеляс.

 

За сумлінну та плідну працю, високий професіоналізм, активну громадську діяльність, турботу й гуманність у ставленні до громадян, керівники нагородили К. Кошеутову, Р. Цибулевську та М. Дабіжу Грамотами, квітами та подарунками.

Соціальні робітниці з досвідом, передали своїх підопічних молодим колегам й обіцяли, що обов’язково допоможуть їм звикнутись з новою досить нелегкою роботою.

Працівники КЗ "Центр культури та дозвілля" Ольгопільської сільської ради підготували невеличку концертну програму. Українська пісня огортала любов'ю, щемливою тугою і вірою в краще майбутнє.

 

Вихід на пенсію – не привід засмучуватися. Звичайно, завершився час роботи і настав час відпочинку, але не потрібно думати, що це час для нудьги

Продовжуйте свою активне життя, отримуйте задоволення від маленьких радостей, на які раніше не вистачало часу. Будьте міцні здоров’ям і радуйте близьких і рідних своєю присутністю багато років!

 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних