A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

«Сокіл» Стратіївського ЗЗСО на «Джура - 2023»

Дата: 23.05.2023 15:01
Кількість переглядів: 331

Завершився ХV обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура - 2023», який проходив на території Агрономічненського ліцею Агрономічної сільської ради Вінницького району.

Цьогорічні змагання особливі, адже до участі були запрошені не лише переможці І етапу гри «Джура», але і всі бажаючі – це 26 роїв середньої та 28 старшої вікових груп з територіальних громад Вінниччини.

Конкурсна програма обласного етапу гри для старшої та середньої вікових груп включала такі конкурси та змагання («Впоряд», «Ватра», «Рятівник», «Стрільба», «Смуга перешкод», «Відун», «Пластун», «Метання гранати», «Саперна підготовки»).

Юні джури продемонстрували свою вправність, муштровий вишкіл, орієнтування на місцевості, влучність у стрільбі та якісну підготовку до обласного етапу Гри.

Учасники гри пройшли підготовку від регіонального представництва Червоного Хреста щодо надання домедичної допомоги пораненому на полі бою.

Гра «Джура» спрямована на виховання підростаючого покоління фізично здоровим, міцним, загартованим, зі сформованим почуттям патріотизму, особистої та громадянської безпеки, засвоєними теоретичними знаннями та практичними навичками поведінки в екстремальних ситуаціях, творчим потенціалом та соціальною активністю, готовністю до виконання громадянського та конституційного обов’язку.

Лідія Юхнович зазначає, що у цій, здавалося б, дитячій грі закарбований глибокий зміст, розуміння, як і чому ми повинні захищати рідну землю. За своїми сенсами вона зовсім не дитяча. Вона виховує нове покоління свідомих ідейних та волелюбних українців!

19 травня 2023 року Рій «Сокіл»  Стратіївського ЗЗСО представляв Ольгопільську територіальну громаду у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”), інформує Відділ освіти, сім'ї, молоді, спорту, культури і туризму Ольгопільської сільської ради. - "Дякуємо усім причетним до організації цього заходу. Велика подяка тренерам, вчителям за підготовку та мотивацію учасників змагань" - додає відділ освіти.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних