Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Обмінювались досвідом у Рівненській області з-за підтримки «U-LEAD з Європою»

Дата: 22.08.2023 15:47
Кількість переглядів: 296


14-18 серпня очільники шести громад Вінницької та шести громад Житомирської областей, за сприяння перебували з робочим візитом по обміну досвідом «Створення безпекового середовища у громадах» у Рівненські області. За результатами конкурсного відбору, у даній програмі взяв участь голова Ольгопільської громади Микола Савченко.

Керівники ОМС Вінниччини та Житомирщини мали нагоду ознайомитись з практиками організації і забезпечення пожежної безпеки та цивільного захисту в територіальних громадах Рівненської області, зокрема, щодо створення та діяльності підрозділів місцевої та добровільної пожежної охорони, роботи Центрів безпеки, просвітницьких протипожежних заходів серед населення, належного утримання захисних споруд цивільного захисту та інших важливих й актуальних питань.

Учасники візиту змогли побачити на власні очі як розвивалася пожежна охорона на Рівненщині, включаючи огляд обладнання, яке колись використовувалося, в унікальному мінімузеї пожежної справи «Чеське пожежне депо». 
Гостям презентували Центри безпеки громадян, підрозділи добровільної пожежної охорони, офіси офіцерів громади та громадського формування з охорони громадського порядку. Також продемонстрували  класи безпеки у школах, де проводять практичні заняття з дітьми. 

На завершення робочого візити очільники громад трьох областей визначили спільні проблемні питання та обмінялись ідеями щодо варіантів їх вирішення при створенні безпекового середовища у громадах, а також налагодили особисту комунікацію для подальшої співпраці.
 «Дякую програмі «U-LEAD з Європою», адже такі проєкти дуже дієві і допоміжні у подальшій роботі на місцевому рівні. Обмін досвідом – це чудова можливість налагодити нові партнерства та запозичити кращі практики для розвитку громади», – сказав голова Ольгопільської сільської ради М. Савченко.

Фото без опису
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних