Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Привітання голови громади з Днем захисника і захисниці України

Дата: 01.10.2023 06:31
Кількість переглядів: 126

Шановні жителі Ольгопільської громади, друзі, колеги, захисники і захисниці України! Щиро вітаю вас зі святом справжньої мужності - Днем захисника і захисниці України!

Першого жовтня ми вітаємо тих героїв, які ціною власного життя боронять Україну, бережуть спокій і дарують надію на наше вільне і щасливе майбутнє. Від щирого серця і з великою пошаною дякую кожному і кожній, хто мужньо захищає нашу державу!

Фото без опису

Вітаю всіх чоловіків і жінок — захисників України. Поки є герої, що попри всі тяготи захищають мирне майбутнє наших дітей від брехливого підступного ворога - ми обов’язково переможемо. Ми вже перемогли, бо агресор, що сподівався легко розтрощити нашу країну, отримав могутній народний спротив. Це і є перемога. Бо вже всі зрозуміли, що є країна, є єдиний народ, є воля до захисту свого права на державу і на свободу. Саме цього вони й не очікували. Вони не очікували що ми не населення, а народ. Ми різних національностей і релігій, але в цьому виявилась наша сила, адже ми не стали виясняти хто з нас який, а поєднались та доповнили міць, хоробрість та досвід один одного.

На жаль, війна не буває без жертв… Щодня ми вшановуємо світлу пам'ять тих, хто поклав свої життя за мир в Україні та наш спокій. Вічна пам’ять Героям...

І ще, з’ясувалось, що лише зустрівшись з війною, ми справді зрозуміли, хто такий захисник і хто така захисниця України. І це тепер назавжди. Україна знає хто вони такі, хто Ви такі — це наші захисники.

Зі святом вас, наші сильні та непохитні герої! Нехай мир завжди буде вашим союзником, а ваше служіння приносить лише гордість і вдячність нашої рідної України.

Слава Україні! Слава її Героям!

З шаною і повагою: голова Ольгопільської територіальної громади Микола САВЧЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних