A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Стан виробничого травматизму в області за 2023 рік

Дата: 08.02.2024 10:50
Кількість переглядів: 144

Фото без описуЗа  2023 рік за оперативними повідомленнями, що надійшли до Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області зареєстровано 249  нещасних випадки, в тому числі нещасних випадків зі смертельним наслідком – 54, групових нещасних випадків – 5, нещасних випадків з можливою інвалідністю – 62. Повідомлення про професійне захворювання не надходили. 

Головними спеціалістами Відділу профілактики та розслідування нещасних випадків Управління контрольно-перевірочної роботи прийнято стовідсоткову участь в розслідуванні усіх нещасних випадків та професійних захворювань.
Комісіями за участю головних спеціалістів розслідується 237 нещасних випадків, з них
 4 – групових нещасних випадки 
 12 – зі смертельним наслідком: 
 36  – випадків смерті на підприємстві: 
 55 – нещасних випадків з можливою інвалідністю: 
 58 – гострі професійні захворювання (отруєння):
 72 – інші.

Відповідно, до результаті розслідування комісіями складено 116 актів  про нещасний випадок пов’язаний з виробництвом форми Н-1/П, з них 12 – на смертельний випадок. За звітний період акти  професійного захворювання за формою П-4 не складалися.
Нещасні випадки, що трапилися на підприємствах, в установах, організаціях та визнані комісіями з розслідування не пов’язаними з виробництвом  становить 85  випадків, що складає 42% від загальної кількості розслідуваних в звітному періоді випадків. 
    
Виробничий травматизму за 2023 рік зменшився в порівняні з минулим періодом в зв’язку зниженням інфікованих на COVID-19 медичних працівників та інших працівників, більшість працівників інфіковані на COVID-19 захворіли не, під час виконання професійних обов’язків.
Станом на 01.01.2024 року розслідувано 58  випадків інфікування COVID-19 медичних працівників із один із випадків зараження згідно рішення суду пов’язаний з виконанням професійних обов’язків.                                                  
В порівнянні з аналогічним періодом 2022 роком загальна кількість травмованих на виробництві зменшилась на 27 потерпілих (становить 116 ), смертельний травматизм зменшився на 10 випадків в порівняні з минулим роком (становить 12 нещасний випадок із смертельним наслідком). Кількість актів за формою П-4 профзахворювань не складалась, на відміну 2022 році було складено 1 акт.   
За фактами несвоєчасного повідомлення, або приховування нещасних випадків складено 10 протоколів про адміністративне правопорушення винесено 9 постанов стягнуто 2295,00 гривень штрафу.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних