A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Державна підтримки фермерських господарств та інших виробників сільськогосподарської продукції

Дата: 03.04.2024 10:11
Кількість переглядів: 132

Постановою Кабінету Міністрів України від 15 березня 2024 року № 300, були внесені зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 р. № 918 (далі - Порядок).

Фото без опису

Порядком передбачено, що отримувачами бюджетних коштів є фермерські господарства та інші виробники сільськогосподарської продукції, які мають у власності від трьох до ста голів великої рогатої худоби (корів) чи від п’яти до п’ятисот голів маточного поголів'я кіз та/або овець, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства.

Бюджетні кошти надаються отримувачам у вигляді: спеціальної бюджетної дотації для утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності на кожну корову, яка перебуває у власності отримувача, ідентифікована та зареєстрована відповідно до законодавства станом на дату подання заявки, - у розмірі 7000 гривень на одну корову; спеціальної бюджетної дотації для утримання маточного поголів’я кіз та/або овець на кожну голову, яка перебуває у власності отримувача, ідентифікована та зареєстрована відповідно до законодавства станом на дату подання заявки, - у розмірі 2000 гривень на одну голову кіз та/або овець.

Заявка на отримання бюджетних коштів подається програмними засобами ведення Державного аграрного реєстру після оприлюднення у Державному аграрному реєстрі оголошення про початок прийому заявок з 1 травня по 30 червня поточного бюджетного періоду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних