A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 11.04.2024 16:44
Кількість переглядів: 73

Сьогодні, 11.04.2024 року, у приміщенні Ольгопільської сільської ради відбулось засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто два питання: Про затвердження розпорядження сільського голови «Про проведення громадських слухань» від 10.04.2024 р. №19/02-04 та Про уточнення поштової адреси житлового будинку з господарськими (допоміжними) будівлями спорудами в с. Ольгопіль по вул. Інтернаціональна.

У засіданні виконкому взяли участь члени виконкому, поліцейській офіцер громади Віталій Пістуненко та директор АФ «Ольгопіль» Павло Каленич.

Фото без опису

Стосовно першого питання: До Ольгопільської сільської ради надійшло клопотання від директора АФ «Ольгопіль» Павла Каленича, про надання дозволу на розміщення монументу на земельній ділянці, яка в минулому була власністю колгоспу Україна» (на території колишньої контори колгоспу) в селі Ольгопіль по вулиці Молодіжна. На даний час вказана земельна ділянка з кадастровим номером 0525084400:01:002:0018 з цільовим призначенням 01.13 Для іншого сільськогосподарського призначення перебуває у користуванні СТОВ АФ «Ольгопіль» на умовах оренди (договір оренди від 19.03.2024 року, укладений на 15 років) Конструкція монументу буде складатися із трактора Т-74 та мармурової плити в пам’ять про Героя Соціалістичної праці І. М. Щербатого та усіх трудівників землі, з написом: «Сила від хліба. Хліб від землі. Від вдячних працівників АФ «Ольгопіль».
АФ «Ольгопіль» бере на себе зобов’язання по догляду та ремонту монумента.

08 квітня 2024 року відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради на якому було розглянуто питання «Про встановлення монумента (пам’ятника) в с. Ольгопіль по вул. Молодіжна № 1», на якому рекомендовано сільському голові провести з даного питання громадські слухання.
Розглянувши лист СТОВ АФ «Ольгопіль» від 08.04.2024 року, а також депутатське звернення депутата Ольгопільської сільської ради О. А. Жданової від 09.04.2024 року, керуючись ст.13, ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктами 3, 9 Положення про громадські слухання в Ольгопільській сільській територіальній громаді (додаток 3 до Статуту Ольгопільської сільської територіальної громади, затвердженого рішенням 29 сесії 8 скликання Ольгопільської сільської ради від 18.04.2023 року № 629), з метою залучення жителів села Ольгопіль Ольгопільської сільської територіальної громади до обговорення 10 квітня 2024 року головою Ольгопільської громади було видано розпорядження за № 19/02-04 «Про проведення громадських слухань» стосовно питання встановлення пам’ятника місцевого значення, яке відбудеться 29 квітня о 10-30 год в приміщенні Будинку культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних