A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Оздоровча кампанія за кошти державного бюджету для дітей

Дата: 19.04.2024 10:06
Кількість переглядів: 40

Шановні батьки! Розпочалась оздоровча кампанія за кошти державного бюджету для дітей віком від 7 до 17 років, що потребують особливої уваги та підтримки держави, в державному підприємстві  «Міжнародний дитячий центр «АРТЕК».

Фото без опису
Оздоровчі зміни заплановано проводити на двох локаціях: Закарпатська область, Свалявський район та м. Київ на базі ДП «Міжнародний дитячий центр «АРТЕК».
 За інформацією Мінсоцполітики на оздоровлення пропонується направити такі категорії дітей:

-    діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування;

-    рідні діти батьків-вихователів або прийомних батьків, які проживають в одному дитячому будинку сімейного типу або в одній прийомній сім’ї;

-    діти з малозабезпечених сімей;

-    діти осіб, визнаних учасниками бойових дій відповідно до пункту 19-24 частини першої статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»;
 
-    діти, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичних операцій, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, бойових дій  чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районі проведення антитерористичних операцій, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях,  бойових дій чи збройних конфліктів, а також внаслідок захворювання, одержаного у період участі в антитерористичній операції, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях;

-    діти, загиблих(померлих) Захисників та Захисниць України; 

-    діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи, що отримують допомогу на проживання внутрішньо переміщеним особам.

За додатковою інформацією звертайтеся до КЗ «Центр надання соціальних послуг» Ольгопільської сільської ради за адресою:  вул. Шляхова,109 (приміщення лікарні) або за телефоном 0680253183.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних