A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Новини

Дата: від до Скинути

На загальних зборах Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування створили Спеціальний фонд для підтримки ЗСУ

Голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів загальні збори Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування (ВОАОМС). Участь у засіданні взяли Вінницький міський голова Сергій Моргунов, уповноважені представники органів місцевого самоврядування – члени Асоціації, голови постійних комісій Вінницької обласної Ради, керівники департаментів обласної адміністрації, представники громадських організацій, засобів масової інформації.

11:51 26.02.2024

Синергія волонтерів та кіберполіції- Проєкт BRAMA

 Діяльність проєкту Брама направлена на захист медіа простору  від російської пропаганди, блокування каналів поширення дезінформації,  протиправного та забороненого контенту. Також, метою проєкту є покращення медіа-грамотності українців, зменшення впливу пропаганди на суспільство та популяризація безпечного поводження в мережі інтернет.

11:28 26.02.2024

Ольгопільщина пам’ятатиме вічно

Сьогодні, 20 лютого, у день пам’яті Героїв Небесної Сотні та десятої роковини початку військової агресії росії проти України в Ольгополі вшановули хвилиною мовчання та покладанням квітів загиблих Героїв російсько-української війни та згадали трагічні сторінки Революції Гідності.

16:27 20.02.2024

Гайсинська окружна прокуратура інформує про прийом громадян керівництвом Вінницької обласної прокуратури за місцем проживання 

Звертаємо увагу мешканців Ольгопільської ТГ Гайсинського району, що керівництвом Вінницької обласної прокуратури на виконання вимог ст. 22 Закону України «Про звернення громадян»,

10:20 20.02.2024

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

Ця дата щорічно відзначається згідно з Указом Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні». Серед учасників Майдану були і наші земляки, жителі Ольгопільської територіальної громади.

10:19 20.02.2024

Відділ соціального захисту, соціального забезпечення та охорони здоров’я Ольгопільської сільської ради повідомляє

Шановні мешканці громади! Запрошуємо внутрішньо переміщених осіб 20.02.2024 о 13:00 год. взяти участь у юридичній сесії, що буде організована юристами з питань ВПО Благодійного фонду «Право на захист» у приміщенні Ольгопільської сільської ради, за адресою: вул. Центральна, буд. 131, с. Ольгопіль, Гайсинський р-н, Вінницька область.

11:30 19.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.