A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Заходи профілактики отруєння бджіл

Заходи профілактики отруєння бджіл

Для мінімізація випадків отруєнь, підвищення врожайності, охорони навколишнього середовища та з метою профілактики отруєння бджіл, підвищення рівня обізнаності щодо вимог законодавства у сфері бджільництва, в тому числі застосування засобів захисту рослин, основних причин отруєння бджіл розроблена інфографіка.

11:47 13.02.2024

Апаратна нарада: 12.02.2024 р.

Апаратна нарада: 12.02.2024 р.

12 лютого. за участі голови Ольгопільської сільської ради Миколи Савченка, секретаря Галини Бурбело, керівників структурних підрозділів, відбулась щотижнева апаратна нарада.

11:22 12.02.2024

У бою за Україну загинув ольгопільчанин Полончук Андрій Петрович

У бою за Україну загинув ольгопільчанин Полончук Андрій Петрович

Трагічна звістка, знову сколихнула Ольгопільську територіальну громаду... У бою за Україну, її свободу і незалежність, 09.02.2024 року поблизу н. п. Білогорівка Сєвєродонецького району, загинув кулеметник

10:17 12.02.2024

Стан виробничого травматизму в області за 2023 рік

Стан виробничого травматизму в області за 2023 рік

За  2023 рік за оперативними повідомленнями, що надійшли до Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області зареєстровано 249  нещасних випадки, в тому числі нещасних випадків зі смертельним наслідком – 54, групових нещасних випадків – 5, нещасних випадків з можливою інвалідністю – 62. Повідомлення про професійне захворювання не надходили. 

10:50 08.02.2024

Бондар Катерині Яківні - 95-ть

Бондар Катерині Яківні - 95-ть

Людям поважного віку потрібна наша увага і турбота. Через пандемію короновірусу, а потім ворожого широкомасштабного вторгнення росії в Україну, вітання поважних ювілярів нашої громади на жаль відійшли на задній план.

10:05 08.02.2024

НАЦІОНАЛЬНИЙ ФЕСТИВАЛЬ "КОД НАЦІЇ"

НАЦІОНАЛЬНИЙ ФЕСТИВАЛЬ "КОД НАЦІЇ"

Національним Фестивалем “Код Нації” спільно з проєктом “ПроМову” оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого. Головною метою Конкурсу є сприяти розвитку української мови шляхом популяризації її культурного надбання у суспільстві; заохочення представників усіх верств населення до вивчення української мови, утвердження її як головного чинника існування нашої нації; розвиток творчих та інтелектуальних здібностей учасників Конкурсу та Тестування. Підтримка Збройних сил України благодійними внесками учасників.

11:28 06.02.2024

Щотижнева апаратна нарада: 05.02.2024

Щотижнева апаратна нарада: 05.02.2024

Сьогодні, 5 лютого, відбулася щотижнева апаратна нарада під головуванням очільника громади Миколи Савченка. Під час наради присутні обговорили поточний стан справ за основними напрямками роботи та окреслили планові завдання на тиждень. 

14:42 05.02.2024

Хто з переселенців зможе отримувати допомогу на проживання?

Хто з переселенців зможе отримувати допомогу на проживання?

Внутрішньо переміщена особа (ВПО) - це людина, що є громадянином України, іноземцем, або не має громадянства, однак перебуває в Україні на законних підставах і має право на постійне проживання на її території, яка була змушена залишити своє місце проживання через збройний конфлікт, окупацію, прояви насильства, порушення прав і свобод особи, природні чи техногенні катастрофи та інше. При цьому, людина не виїжджає за межі території України, а змушена шукати безпечніше або стабільніше місце для проживання всередині власної країни.

10:22 05.02.2024

Чи не­суть обігрівачі серйозну небезпеку?

Чи не­суть обігрівачі серйозну небезпеку?

У періоди інтенсивного використання обігрівальних приладів небезпека виник­нення пожеж набирає особливо загрозливих масштабів. У цей період загибель людей ста­новить понад 70% загальної кількості протя­гом року. І не остання з причин цих смертей - саме обігрівальні прилади.

14:47 02.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних