A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Що змінилося при повідомленні про суттєві зміни в майновому стані та відкриття валютного рахунка в установі банку – нерезидента?

Що змінилося при повідомленні про суттєві зміни в майновому стані та відкриття валютного рахунка в установі банку – нерезидента?

Разом із відновленням декларування, для декларантів повернувся обов’язок подавати повідомлення про суттєві зміни в майновому стані та відкриття валютного рахунка в установі банку – нерезидента. Втім, є деякі особливості.

10:44 23.10.2023

Відновлення декларування: які декларації необхідно подати?

Відновлення декларування: які декларації необхідно подати?

Інформаці НАЗК: Декларування посадовців – один з найефективніших інструментів запобігання корупції у публічному секторі. Завдяки йому кожен громадянин може дізнатися про статки посадовців, а Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) проконтролювати, чи відповідають їхні витрати законним доходам.

08:51 23.10.2023

Форум «Вінниччина без торгівлі людьми»

Форум «Вінниччина без торгівлі людьми»

18 жовтня, у Європейський день протидії торгівлі людьми, у Вінницькій області відбувся тематичний форум, серед учасників була начальник відділу  соціального захисту, соціального забезпечення та охорони здоров’я Ольгопільської сільської ради Марія Скоцеляс.

11:06 19.10.2023

Центр соцпослуг дякує за допомогу

Центр соцпослуг дякує за допомогу

В наш нелегкий час, коли все більше людей потребують турботи та матеріальної допомоги стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої, і як чудово що такі люди все-таки є.

08:36 19.10.2023

Сьогодні Європейський день боротьби з торгівлею людьми

Сьогодні Європейський день боротьби з торгівлею людьми

Сьогодні, 18 жовтня, у Європейський день боротьби з торгівлею людьми, Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні розпочинає нову інформаційну кампанію «ПРИДИВИСЬ» із метою запобігання торгівлі людьми та популяризації правил безпеки під час міграції. Вона спонукає поміркувати над ризиками експлуатації й розгледіти, до чого можуть призвести, на перший погляд, привабливі пропозиції роботи чи житла.

16:04 18.10.2023

Відбулася чергова сесія

Відбулася чергова сесія

Сьогодні, 18.10.2023 р.,  відбулась чергова 35 сесія 8 скликання Ольгопільської сілської ради, на порядок денний якої були винесені 11 питань та Різне. У пленарному засіданні, яке очолив сільський голова Микола Савченко, узяли участь 16 з 22-х депутатів.

15:33 18.10.2023

Щотижнева нарада: 16.10.2023

Щотижнева нарада: 16.10.2023

Сьогодні, під керівництвом Миколи Савченка, голови Ольгопільською ТГ за участю секретаря та керівників структурних сільської ради, комунальних установ, відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення та визначили пріоритети на поточний тиждень.

16:22 16.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних