A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Інститут політико-правових та релігійних досліджень оголошує результати конкурсу на здобуття Всеукраїнської літературно-мистецької премії «Київська книга року» - 2023

Захід ініційовано і проведено Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Європейської культурної асамблеї, Національної спілки письменників України, Київської міської державної адміністрації.

09:52 12.09.2023

Просувати санкції стане зручніше: НАЗК запускає новий розділ на порталі «Війна і санкції»

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) продовжує удосконалювати свою найбільшу санкційну базу даних у світі — портал «Війна і санкції»- https://sanctions.nazk.gov.ua/

10:14 11.09.2023

Рада підтримала відновлення електронного декларування

Верховна Рада прийняла в цілому Закон «Про внесення змін до деяких законів України про визначення порядку подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, в умовах воєнного стану» (законопроєкт № 9534). Про це повідомила прес-служба Апарату ВР. "

10:11 11.09.2023

Чому не варто спалювати листя

Розглянемо причини,чому не варто спалювати листя: ✅ 1 тонна тліючого листя прирівнюється до 30 кг чадного газу; На одну тонну спаленого сміття утворюється 30 кілограмів дуже шкідливих хімічних речовин, які забруднюють атмосферу, повітря.

08:28 11.09.2023

Оновлюй дані в ТЦК та СП

В Україні триває інформкампанія Міністерства оборони України «Оновлюй дані у ТЦК». Її головна мета – актуалізувати дані щодо мобілізаційного потенціалу країни та посилити спроможності Збройних сил у відбитті російської агресії проти України.

11:55 08.09.2023

Робочий візит до Берізко-Чечельницького старостинського округу

На початку вересня відбулась робоча поїздка у складі: голови Ольгопільської громади Микола Савченка, секретаря сільської ради Галини Бурбело, начальника фінансового відділу Лариси Крутоус -  до Берізко-Чечельницького старостинського округу.

14:27 07.09.2023

Програма Грант від EU4Business для мікробізнесу 

Німецька федеральна  компанія з міжнародної співпраці  «Deutsche Gesellschaft fur Internationale  Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» реалізує в Україні одну із програм міжнародної співпраці заради економічного  розвитку EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП»,

08:37 04.09.2023

Перше вересня на Ольгопільщині - барви вишиванок, бантиків, краваток 

В Ольгопільській територіальній громаді  новий навчальний 2023-2024 рік розпочався для 569 школярів, які навчатимуться  в Ольгопільському ліцеї, Берізко-Чечельницькій гімназії, та Стратіївському ЗЗСО.

13:25 01.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.