A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДІЇ В ЗОНІ РАПТОВОГО ЗАТОПЛЕННЯ

Вночі 6 червня війська рф підірвали греблю Каховської ГЕС. Станція відновленню не підлягає. На Херсонщині тривають рятувальні роботи,  евакуація населення з місць затоплення та пошук зниклих людей. Особливо складна ситуація на тимчасово окупованих територіях, де загарбники залишили людей без всякої допомоги.

14:59 22.06.2023

Допомога Херсонщині від Ольгопільщини

У зв’язку з терактом, який здійснила російська федерація 06.06.2023року на Каховській ГЕС, Ольгопільська сільська рада задля надання допомоги жителям Херсонської області, яка найбільш потерпіла від підтоплень, на доручення голови Вінницької ОВА Сергія Борзова та голови Гайсинської РВА Людмили Головашич, надала бензопилИ, масла червоне та мінеральне, мітли, лопати підборні, рукавиці, мішки й інші товари.

08:46 22.06.2023

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС З ВІДБОРУ ПСИХОЛОГІВ

Відповідно до наказу Координаційного центру з надання правової допомоги (далі – Координаційний центр) від 15 травня 2023 року № 235- аг «Про проведення конкурсу з відбору психологів, які можуть залучатися до кримінальних проваджень за участю малолітніх, неповнолітніх осіб через регіональні центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги»,

14:43 20.06.2023

Компенсація за знищені об'єкти нерухомого майна

22 травня 2023 року набрав чинності Закон № 2923-IX «Про компенсацію за пошкодження та знищення окремих категорій об'єктів нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України,

08:21 20.06.2023

Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб

2 червня 2023 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 559 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2023 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі».

16:31 19.06.2023

Увага! Важлива інформація!

Шановні жителі та гості Ольгопільської громади! У непростий час живемо, наші незламні захисники та захисниці боронять рідну землю від загарбника не передовій, на жаль деякі з них вже ніколи не повернуться до рідної домівки і потрібно бути вдячними їм усім, показувати свою шану словом і ділом.

16:07 19.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.