A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ольгопільська громада
Вінницька область, Гайсинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Акція: Зупинимо насильство разом

Вулична акція "Зупинімо насильство разом" в  Ольгопільській територіальній громаді відбулась 30 листопада 2023 року за участі начальника служби у справах дітей Ольгопільської сільської ради Катерини ЛИСЕНКО, директора КЗ «Центр надання соціальних послуг» Ольгопільської сільської ради Ірини МАЛИК та фахівця із соціальної роботи  Анни ОЛІЙНИК.

14:20 01.12.2023

Підтримка дітей в умовах війни

Освітні набори в комлекті з повербанками, мультиварки, постільні та гігієнічні набори отримали сім’ї опікунів/піклувальників Ольгопільської громади в рамках проєкту ЮНІСЕФ «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни», що впроваджується Партнерством «Кожній дитині».

16:07 30.11.2023

Проблема вчинення домашнього насильства не втрачає своєї актуальності

У Стратіївському старостинськомку округу  29 листопада поточного року з нагоди Всеукраїнської кампанії «16 днів проти насильства» начальником служби у справах дітей  Ольгопільської сільської ради Катериною ЛИСЕНКО спільно із директором комунального закладу "Центр надання соціальних послуг" Ольгопільської сільської ради Іриною МАЛИК відбулась зустріч із місцевими жителями.

13:28 30.11.2023

НІ - домашньому насильству

Домашнє насильство – дії або бездіяльність фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, що вчиняються в сім’ї чи в межах місця проживання або між родичами, або між колишнім чи теперішнім подружжям, або між іншими особами, які спільно проживають (проживали) однією сім’єю,

14:19 29.11.2023

Як можна зменшити ризик травм у ожеледицю

Зима приносить не лише приємний білий сніг і потріскування морозу під підошвами. Ожеледиця на дорозі може виникнути щодня. Вона змушує бути уважними не лише водіїв, а й пішоходів, адже ризик травмування, коли під ногами слизько, є надто високим.

14:15 29.11.2023

Круглий стіл: «16 днів проти насильства»

24 листопада поточного року в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»  відбувся круглий стіл на тему: «Реалізація державної політики щодо запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, проблеми та шляхи вирішення»  за участі секретаря Ольгопільської сільської ради Галини Бурбело, поліцейського офіцера громади Віталія Пістуненка, ювенального офіцера поліції Надії Розвод та працівників соціальних служб Ольгопільської сільської ради.

14:36 27.11.2023

Щотижнева нарада: 27.11.2023 рік

Сьогодні, під керівництвом Миколи Савченка, голови Ольгопільської територіальної громади, відбулась щотижнева апаратна нарада за участю секретаря та керівників структурних підрозділів сільської ради, під час якої керівники прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення та визначили пріоритети на поточний тиждень.

14:29 27.11.2023

Охорона праці під час воєнного стану

В умовах війни тисячі підприємств, незважаючи на безпекові ризики, продовжують працювати, оскільки їхня робота є основою економічної стабільності України. Існують певні відмінності в організації роботи в мирний та воєнний час.

10:05 27.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.